Termeni si Conditii

Home  /  Termeni si Conditii

1. OPERATORUL SITE-ului

Operatorul site-ului www.naturafeminis.ro este S.C. ITC MEDIA INFO WEB S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Voronet nr.10, BL D3, SC1, AP 1, sector 3, Cod Unic de Inregistrare: 24922130.

www.naturafeminis.ro este domeniul pe internet destinat magazinului online administrat de ITC MEDIA INFO WEB S.R.L.

 

2. UTILIZAREA SITE-ului

a) Permite vizualizarea si descarcarea materialelor de pe acest site exclusiv pentru uz personal, necomercial. Informatiile postate pe site au caracter informativ si trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora in afara clauzelor prevazute prin prezentul contract este raspunzator in fata legilor care le protejeaza.

b) Permite comandarea produselor prin intermediul sistemului nostru de comenzi, prin completarea formularului de comanda. Pentru informatii legate de comanda poate fi apelat numarul de telefon 0768.851.018, de luni pana vineri, intre orele 9-18 sau se poate transmite un e-mail la adresa contact@naturafeminis.ro

Termenii si Conditiile se vor aplica si tuturor vanzarilor de bunuri si servicii prestate de SC ITC MEDIA INFO WEB S.R.L., prin intermediul magazinului online www.naturafeminis.ro catre Cumparator.

Orice modificare in acesti Termeni si Conditii va fi aplicabila doar in momentul in care este facuta in scris in aceasta sectiune a site-ului.

 

3. CONTUL DE UTILIZATOR

Pentru efectuarea comenzilor nu este necesar sa aveti un cont de utilizator. Totusi, daca optati sa va creati un cont puteti beneficia de anumite facilitati si promotii ce vor fi disponibile doar pentru membrii site-ului.

 

4. COMANDA

Comanda poate fi refuzata in urmatoarele cazuri:

a. Produsele comandate nu sunt pe stoc

b. Plata nu este efectuata

c. Informatiile de contact/adresa furnizate de catre client au fost eronate

d. Exista una sau mai multe comenzi confirmate si neridicate

Comenzile din timpul saptamanii vor fi procesate in 24 de ore de la primirea acestora, iar comenzile din zilele de sambata, duminica si sarbatori legale vor fi procesate in prima zi lucratoare.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de procesare a comenzii si/sau de livrare, magazinul online naturafeminis.ro este obligat sa anunte clientul asupra termenului estimat de finalizare a comenzii.

 

5. LIVRARE. TRANSPORT

Produsele vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei de catre una dintre companiile de curierat cu care societatea noastra are incheiat un contract de livrare.

In cazul in care coletul prezinta urma de deteriorare (pachet rupt, desfacut etc.) va recomandam sa refuzati ridicarea coletului si sa ne comunicati acest lucru la adresa de e-mail contact@naturafeminis.ro. Coletul se va retrimite daca solicitati acest lucru.

 

6. PRETURILE SI MODALITATEA DE PLATA

Site-ul naturafeminis.ro se obliga sa afiseze preturile tuturor produselor cu TVA inclus. De asemenea, costurile de transport sunt specificate clar daca acestea exista.

Plata comenzii se realizeaza in prezent prin ramburs si transfer bancar.

In cazul in care plata se realizeaza prin transfer bancar, livrarea produselor se va realiza doar dupa inregistrarea platii.

 

7. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

ITC MEDIA INFO WEB se angajeaza sa nu transmita catre terte parti neautorizate datele personale ale utilizatorilor site-ului si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai si informarii acestora. De asemenea, nu incurajam SPAM-ul.

Prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea acestora

Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre ITC MEDIA INFO WEB este notificata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal cu nr. 35807.

Datele pe care le colectam ne sunt necesare pentru:

a. Expedierea si facturarea comenzilor dvs.

b. Rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate

c. Pentru a asigura accesul in sectiuni cu acces limitat ale site-ului

d. Trimiterea de notificari si newsletters, cu aprobarea dvs.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime pentru:

a. Realizarea de analize/rapoarte

b. Realizarea de informari

c. Publicarea, promovarea, ofertarea produselor/serviciilor oferite de naturafeminis.ro

 

Colectam informatii despre paginile accesate in interiorul site-ului naturafeminis.ro (inclusiv IP) si le prelucram in date statistice. De asemenea, putem folosi in cadrul site-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal pentru imbunatatirea securitatii accesului si a uzabilitatii si pentru furnizarea unui serviciu mai bun.

 

Cadrul legal referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal

Registrul de Evidenta a Prelucrarii de date cu caracter personal

Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

 

Refuzul dvs. in privinta furnizarii informatiilor de contact solicitate in formularul de comanda determina neonorarea comenzii.

 

Legea nr. 677/2001 prevede urmatoarele aspecte referitoare la drepturile dvs.:

a. dreptul de a fi informati in legatura cu prelucrarea datelor dvs. personale

b. dreptul de acces la datele personale care va privesc

c. dreptul de interventie asupra datelor

d. dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

e. dreptul de opozitie in legatura cu prelucrarea datelor personale furnizate de dvs.

f. dreptul de a va adresa justitiei si/sau autoritatii de supraveghere

g. dreptul de a obtine de la S.C. ITC MEDIA INFO WEB S.R.L., in calitatea sa de operator, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile, in special a datelor incomplete sau inexacte

h. dreptul de a solicita si obtine transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile

i.dreptul de a va opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea in scopuri de marketing direct a datelor dvs. personale

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail contact@naturafeminis.ro

In situatia in care constatati ca unele dintre datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil, pentru a avea posibilitatea sa onoram comenzile dvs si sa va transmitem eventuale anunturi sau informari privind comenzile respective.

 

Caracterul secret si utilizarea intrebarilor si comentariilor

Intrebarile si comentariile sunt nonconfidentiale si devin proprietatea companiei, putand fi utilizate fara acordul persoanei care a trimis intrebarea/comentariul.

 

Alte prevederi

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul naturafeminis.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile de orice natura furnizate de catre dumneavoastra companiei ITC MEDIA INFO WEB, vor ramane in proprietatea noastra. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al companiei si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.

 

8. GESTIONAREA RECLAMATIILOR/SUGESTIILOR/INTREBARILOR

In cazul unor reactii adverse/neplacute ca efect al utilizarii produsului, sunteti rugati sa ne anuntati la adresa de e-mail contact@naturafeminis.ro, unde veti descrie in detaliu problema, pentru o evaluare cat mai corecta si relevanta din partea noastra a naturii problemei.

 

9. COPYRIGHT SI UTILIZAREA CONTINUTULUI

Acest site este protejat prin drepturile de autor. Toate marcile de inregistrare, marcile de servicii, denumirile comerciale, reprezentarile grafice, produsele prezentate, postarile, descrierile produselor, materialele video sunt proprietatea ITC MEDIA INFO WEB sau ale partenerilor, protejate prin legile in vigoare. Este strict interzisa orice modificare sau reproducere a continutului care nu poate fi copiat sau utilizat in niciun alt mod, fara permisiunea prealabila a companiei noastre.

 

10. LITIGII

Orice conflict intre ITC MEDIA INFO WEB si alta parte este supus unei solutionari pe care amiabila. In cazul in care nu se ajunge la un punct comun prin aceasta metoda, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

 

11. ALTE CLAUZE

Termenii si Conditiile de utilizare expuse in acest document reprezinta Contractul dintre dumneavoastra si ITC MEDIA INFO WEB, pe care trebuie sa il acceptati si respectati pentru a putea utiliza serviciile noastre online, pe site-ul www.naturafeminis.ro

Termenii si Conditiile din acest Contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre utilizatorul site-ului si compania noastra. Ne rezervam dreptul de a aduce oricand modificari Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului www.naturafeminis.ro