Despre noi

Home  /  Despre noi

Magazinul NaturaFeminis.ro a aparut din dorinta de a concentra intr-un singur loc toata esenta si natura feminina. Ne dorim ca prin intermediul acestui magazin, femeile sa gaseasca toate acele lucruri care fac sufletul si eternul feminin sa straluceasca de frumusete si fericire.

Natura Feminis este un univers creat cu iubire si daruire in care femeile descopera lucruri cu care se pot identifica sau care sa le ajute sa-si recapete echilibrul si armonia trupeasca si sufleteasca.

Credem ca nu exista femeie care sa nu tresalte de bucurie atunci cand fie se parfumeaza, fie citeste o carte, fie se relaxeaza sau se infrumuseteaza cu un produs cosmetic. Si totusi sunt atatea femei in tara noastra care nu au acces la astfel de lucruri din cauza unei situatii sociale nefavorabile.

De aceea, pentru ca vrem sa oferim fiecarei femei sansa de a se bucura cat mai mult de faptul ca s-a nascut femeie, vrem sa iti spunem ca prin intermediul cumparaturilor facute de tine in magazinul nostru online poti ajuta si alte femei sa aiba o viata mai buna. Cum este posibil si cum facem asta?

Din pretul afisat al fiecarui produs adaugat in cos, noi vom dona cate 1 leu catre Asociatia….. Daca la finalizare comanda, vei avea in cos 7 produse, noi vom dona 7 lei in acest scop benefic asumat aici.

De ce am ales sa facem asta?

Pentru ca in epoca consumerismului, femeile sunt frecvent acuzate ca sunt shopaholice, asa ca vrem sa schimbam atitudinea si motivatia pentru care femeile cumpara lucruri!

Iti multumim ca ai ales sa te bucuri impreuna cu noi ca suntem femei si speram ca ne vei acorda increderea ta ca putem schimba vietile multor femei.

 

Descrierea serviciilor si produselor Natura Feminis

Magazinul online naturafeminis.ro a luat nastere la inceputul lunii Mai 2016 avand deja disponibile peste 40 de produse dedicate femeilor care le pot comanda online sau telefonic la numarul afisat pe website.