Cum cumpar

Home  /  Cum cumpar

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Puteti vizita Cosul de Cumparaturi pentru a vedea produsele adaugate in cosul de cumparaturi. In cazul in care doriti continuarea cumparaturilor accesati categoria Magazin.  In cazul in care vreti sa finalizati comanda intrati in Cosul de Cumparaturi. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de Cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.

Informatii pentru expediere comanda

Daca doriti sa continuati comanda apasati Finalizare Comanda. Veti fi directionat catre un formular in care va trebui sa il completati cu datele Dvs si metoda de plata.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Mentiuni comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Plaseaza Comanda pentru a trece la pasul urmator.